People Management tijdens en na COVID

ZELF is als dienstverlenend bedrijf een belangrijke schakel om andere bedrijven te ondersteunen. Wij helpen jou als ondernemer een uitstekende People Manager te zijn.

Als People Manager dien je te zorgen voor de betrokkenheid van jouw team. Je bent mede verantwoordelijk voor hun welzijn en productiviteit. Jouw team zorgt ervoor dat je onderneming draait én blijft draaien, ook nu. Er wordt heel wat van hen gevraagd en verwacht, hetzij op de werkvloer, hetzij vanop afstand. Wie fysisch aanwezig is, wordt op elk moment geconfronteerd met de social distance. Terwijl er ook collega’s zijn die op een ‘veilige’ manier thuis aan het werk zijn of op non actief staan. Er is een enorme kloof tussen werknemers op kantoor en werknemers thuis. Hoe ga jij als People Manager hiermee om? Hoe breng je ze (terug) dichter naar elkaar?

ZELF helpt jou om op geen enkel moment het welzijn van jouw team uit het oog te verliezen. Hun betrokkenheid is van uitermate belang. Wij reiken u de nodige tools aan om ervoor te zorgen dat er een positieve connectie is tussen werknemers die fysisch aanwezig zijn en werknemers die telewerken. Wij helpen jou die duurzame blend waar te maken gebaseerd op ons COVID ’20 principe.

ZELF wil het beste voor jou als ondernemer, als voor jouw team. We schakelen zo nodig een versnelling hoger om van jou de People Manager te maken die jouw onderneming nodig heeft. Wij tillen jouw People skills naar een hoger niveau.

Stay safe!

Jürgen Van den Berghe

Deel dit artikel

Vrijblijvend kennismaken?

Contacteer ons
Contacteer ons