Wake Up Call voor bedrijfsleiders

Zijn jullie wakker?

De laatste weken lapte ik met ZELF de ‘online’ social distancing aan mijn laars en zocht ik zoveel mogelijk online contact met ondernemers en bedrijfsleiders. Mijn keel werd er haast droog van. Na 6 weken is de conclusie unaniem: we staan voor een nieuw tijdperk in o.a. onze manier van communiceren en op vlak van veiligheidsmaatregelen.

Ook brengt COVID nog een ander belangrijk aspect in stroomversnelling. Het authentiek en menselijk leiderschap wordt dé sleutel tot duurzaam ondernemen. Het wordt hét beste afweermechanisme bij een volgende crisis.

We moeten een einde maken aan die afwachtende houding en leren pro-actiever te handelen. Bedrijven die reeds geïnvesteerd hadden in digitalisering, komen nu veel sterker uit deze crisis. Wat nog merkwaardiger is, zijn bedrijven die ook nog eens hun volledig team kunnen motiveren en gemotiveerd houden, die zullen het beste overleven. Want vergeet niet, die mensen die dag en nacht voor jou klaarstaan zijn jouw belangrijkste schakels. Zij zijn de motor van je bedrijf, jouw ambassadeurs. Hoe meer ambassadeurs, hoe meer impact, hoe hoger het rendement en logischerwijs hoe beter de cijfers. Logisch en simpel.

ZELF maakt van jou de humane leider die jouw bedrijf zo hard nodig heeft.

Deel dit artikel

Vrijblijvend kennismaken?

Contacteer ons
Contacteer ons