Wordt COVID een vast gegeven? En hoe gaan we ermee om?

Wordt COVID een vast gegeven? En hoe gaan we ermee om?

ZELF helpt je een betere People Manager te zijn. Via resultaatgerichte en duurzame oplossingen zullen je werknemers je bedrijf meer dan ooit helpen groeien. Blijf niet bij de pakken zitten en investeer nu in jouw people skills!

People Management is meer dan ooit belangrijk, nu maar ook na COVID 19.

De betrokkenheid en motivatie van jouw team zorgt ervoor dat jouw onderneming blijft standhouden in deze bizarre tijden. Een terugkomst lijkt misschien nog veraf maar zorg dat jij hen de nodige ondersteuning kan bieden om er terug in te vliegen. Er zal heel wat verwacht worden van hen, niet enkel professioneel, ook privé om alles terug op de rails te krijgen. Sta klaar voor hen!

We staan voor een merkwaardige overstap naar de virtuele wereld. De manier van werken die we nu hanteren is slechts een oefening voor de toekomst. Zijn we hier wel voldoende op voorbereid?

Met z’n allen leven we in het nu, gaan we mee met de flow. We moeten er bewust van worden dat we transformeren naar een ander tijdperk. Een tijdperk waar nog meer de nadruk wordt gelegd op de virtuele wereld, op telewerken, ondernemen vanop afstand, online netwerken, … Is jouw onderneming of team hier wel klaar voor? En jij als ondernemer? Nog nooit is de afstand zo klein geweest tussen de mensen maar toch zo groot.

ZELF bleef niet bij de pakken zitten en is onmiddellijk overgegaan tot actie.

We werken extra aan onze online zichtbaarheid door meer actief te zijn op onze sociale media kanalen. Op deze manier proberen we dichter bij jouw als ondernemer te staan, zijn we nog meer bereikbaar voor jouw om onze expertise te delen en biedt het bovendien ook heel wat voordelen.

Zo bereiken we meer mensen, zijn we toegankelijker, …

ZELF woont zoveel mogelijk online netwerk events bij. In deze virtuele tijden is het nog toegankelijker en eenvoudiger om een online netwerk event bij te wonen. Het is belangrijk om jouw noden, onzekerheden of vragen te kunnen afstemmen met mensen die in dezelfde situatie zitten en ook hier kan ZELF een klankbord zijn. We volgen de huidige situatie nauwlettend op door te spreken met, luisteren/kijken naar experts en betrouwbare bronnen. Zo hopen we jullie, naast onze expertise, ook voldoende te kunnen informeren over de situatie en hoe we jullie hierbij kunnen helpen.

Contacteer ons gerust voor een babbel en een virtuele koffie.

Stay safe en zorg goed voor elkaar!

Jürgen Van den Berghe

Deel dit artikel

Vrijblijvend kennismaken?

Contacteer ons
Contacteer ons