DE PEOPLE MANAGER

1 Leiderschapstraining

Zelf gelooft in de kracht van het individu en van het team. Als dat goed zit, kunnen we beginnen bouwen. Een positieve mindset als ondernemer en betrokkenheid van het team leidt immers tot duurzame oplossingen.

Alles begint bij jezelf. Samen bekijken we jouw rol als ondernemer en bedrijfsleider. Wat zijn jouw sterke punten? Wat zijn jouw aandachtspunten? Wat is je uiteindelijke doel, op persoonlijk en op professioneel vlak? Waarom ben je ondernemer geworden?

Ook de mensen die voor je werken nemen we onder de loep. Hoe gemotiveerd zijn ze? Hoe is de sfeer op de werkvloer? Kan iedereen zich vinden in de aanpak van het bedrijf ? Waar kunnen zij terecht met hun ideeën? Hoe is de onderlinge samenwerking?

2 Groeistrategie

Als ondernemer kan je bij Zelf terecht om een strategie te ontwikkelen die leidt tot persoonlijke en duurzame groei. Met concrete doelstellingen, gebaseerd op het ‘waarom’ van jouw bedrijf.

Dit doen we aan de hand van een op maat gemaakt plan, een tool om de evolutie van jezelf en je bedrijf mee op te volgen. Het bestaat uit een constant proces van plannen, uitvoeren, evalueren en aanpassen.

Het waarom van de ondernemer

De identiteit van het bedrijf

De visie van de ondernemer

Integratie van het GROW model

Opstellen SMART actieplan

Toepassen PDCA principe

Contacteer ons
Contacteer ons