Over Zelf

Advies in People Management

Welkom bij Zelf. Ik ben Jürgen, expert in People Management en help je om je focus te herwinnen en je team te coachen om een duurzame groei van je onderneming te bevorderen.

Ondernemen als een menselijk leider

Als bedrijfsleider of leidinggevende zit je vol ideeën en heb je tonnen energie. En toch heb je het gevoel dat je rondjes draait. Maar wist je dat alles begint bij jezelf als ondernemer en als onderneming? Ben jij op en top gemotiveerd? Zijn je medewerkers net zo gemotiveerd als jij? Zijn ze betrokken en werken jullie samen als een team? Kortom, ben jij de People Manager die je onderneming vooruit stuwt?

We motiveren ondernemers en geven inzichten

Vaak hoeft het allemaal niet zo ingewikkeld te zijn. We focussen op jou en de mensen die je leidt. ‘Back to basics’ is ons motto. We motiveren jou als ondernemer en we helpen je de medewerkers te motiveren. Daarnaast komen we samen tot inzichten en stellen we een plan op zodanig dat jij uitblinkt als People Manager.

Vaak is er een tekort aan individuele begeleiding

We merken dat het meestal blijft bij algemene ondersteuning, waardoor het risico groter is om op termijn in je oude gewoontes te hervallen. We streven telkens opnieuw naar persoonlijke en individuele begeleiding.

We blijven to the point

Wij houden het simpel en duidelijk. We bieden duurzame ondersteuning, zodat jij en je team lange- termijnresultaten boeken.

Vrijblijvend kennismaken?

"Uit mijn drang om mensen te motiveren en te inspireren ontstond Zelf!"

Jürgen

Eenmaal je je eigen sterktes en aandachtspunten kent, weet je beter welke richting je uit wil in je leven. Zowel op professioneel vlak als in je privéleven.

Al een hele tijd inspireerde ik onbewust de mensen rondom mij, waardoor ze zelf hun leven gemakkelijker maakten. Ook in een bedrijfsomgeving is motivatie en zelfreflectie van zowel bedrijfsleiders, leidinggevend kader als werknemers cruciaal om het gewenste bedrijfsresultaat neer te zetten.

+32 (0)484 37 42 55
jurgen@zelf.be

Lindsey

In het leven moet je kunnen doen wat je graag doet, ook naast je professioneel leven. Want daar doe je het toch voor?

Tijdens mijn loopbaan leerde ik om de focus op mezelf te leggen en zo de juiste keuzes te maken. We zoeken allemaal de balans tussen werk en privéleven. En die balans ligt voor iedereen anders. Soms heb je een buitenstaander nodig die je de juiste vragen stelt en je terug op de rails krijgt. Die je inzichten geeft, op een simpele en duidelijke manier. Die je helpt om alles op een rij te zetten.

lindsey@zelf.be

"Via Zelf wil ik mensen helpen om hun focus te herwinnen!"

Contacteer ons
Contacteer ons