Over Zelf

Wij zijn Zelf: advies in People Management

Beste ondernemer

Welkom bij Zelf! Ik ben Jürgen, expert in people management die je helpt om je bedrijf op een duurzame manier te laten groeien. Om de focus te herwinnen. Om je team te coachen, zodat zij volledig achter je staan. Kortom, ik geef je de sleutels in handen om volle kracht vooruit te kunnen gaan.

Uiteindelijk doe jij het Zelf en niemand kan het beter!

Ondernemen als een menselijk leider.

Als bedrijfsleider of leidinggevende zit je vol ideeën en heb je tonnen energie! En toch heb je het gevoel dat je rondjes draait. Maar wist je dat alles begint bij jezelf als ondernemer en als onderneming? Ben jij op en top gemotiveerd? Zijn de mensen rondom jou net zo gemotiveerd als jij? Zijn ze betrokken en werken jullie samen als een team? Kortom, ben jij de people manager die je onderneming verlangt?

Wij motiveren ondernemers en geven inzichten.

Vaak hoeft het allemaal niet zo ingewikkeld te zijn. We brengen je focus terug op wat echt telt: jijzelf en de mensen die je leidt. ‘Back to basics’ is ons motto. We motiveren jou als ondernemer en we leren hoe de mensen rondom jou te motiveren. Daarnaast komen we samen tot inzichten en stellen we een plan op zodanig dat jij uitblinkt als de people manager die jouw onderneming nodig heeft.

Vaak is er een tekort aan individuele begeleiding.

Iemand die echt naast jou komt staan en met jou meedenkt om jezelf en jouw onderneming te laten groeien. We merkten dat het al te vaak blijft bij algemene ondersteuning, waardoor het risico groot is dat je op termijn hervalt in je oude gewoontes. Terwijl je echt iemand nodig hebt die je af en toe terug op de rails zet en bepaalde inzichten geeft.

Wij houden niet van mooie praatjes.

Wij houden het simpel en duidelijk. Met tonnen positiviteit en motivatie. Onze belangrijkste troef is dat we ook op lange termijn je sparringpartner blijven, zodat jij en je team duurzame resultaten blijven boeken. We leggen 200% de focus op jou als ondernemer en als people manager. Want je onderneming kan alleen echt groeien als we starten bij de basis en dus bij je zelf.

Wil jij een uitstekende People Manager zijn?

"Uit mijn drang om mensen te motiveren en te inspireren ontstond Zelf!"

Jürgen

Eenmaal je je eigen sterktes en aandachtspunten kent, weet je beter welke richting je uit wil in je leven. Zowel op professioneel vlak als in je privéleven.

Al een hele tijd inspireerde ik onbewust de mensen rondom mij, waardoor ze zelf hun leven gemakkelijker maakten. Ook in een bedrijfsomgeving is motivatie en zelfreflectie van zowel bedrijfsleiders, leidinggevend kader als werknemers cruciaal om het gewenste bedrijfsresultaat neer te zetten.

+32 (0)484 37 42 55
jurgen@zelf.be

Lindsey

In het leven moet je kunnen doen wat je graag doet, ook naast je professioneel leven. Want daar doe je het toch voor?

Tijdens mijn loopbaan leerde ik om de focus op mezelf te leggen en zo de juiste keuzes te maken. We zoeken allemaal de balans tussen werk en privéleven. En die balans ligt voor iedereen anders. Soms heb je een buitenstaander nodig die je de juiste vragen stelt en je terug op de rails krijgt. Die je inzichten geeft, op een simpele en duidelijke manier. Die je helpt om alles op een rij te zetten.

lindsey@zelf.be

"Via Zelf wil ik mensen helpen om hun focus te herwinnen!"

Contacteer ons
Contacteer ons